Smakateljén - Stockholms mötesplats för smaknjutare!


 I februari 2016 öppnade vi Smakateljén, en produkt skapad av ett gäng riktigt erfarna personer från restaurangvärlden, dryckesvärlden och provningsvärlden. I den nyrenoverade vinkällaren från 1800-talet erbjuder vi en samlingsplats för nya smakupplevelser kring mat och dryck med tillbehör, och en mötesplats för människor nyfikna på att ständigt förnya sin smakrepertoar.

Flera gånger i veckan erbjuder vi olika provningar och kulinariska kvällar där inte bara drycker utan alla sorters smaker står i centrum. Såväl generella som smalt inriktade provningar varvas med cocktailkurser, vinkurser, sortimentsprovningar, besök från vinmakare och temakvällar med mat och dryck som bas.
 
Medlemmar i Smakateljén får 25% rabatt på ordinarie provningspriser och öppna specialtillställningar. På måndagar är medlemmar, och deras gäster, även välkomna på vår medlemskväll Måndagsklubben. Vi möts ett par timmar för ett specifikt tema; det kan vara en druva, en vinregion eller fokus på viss öl-, vin- eller spritsort; gästspel från olika producenter och importörer mm. Vi stiftar nya bekantskaper och avnjuter nya och kända smaker under professionell och opretentiös ledning av våra inspirerande provningsledare.
 
Smakateljén är även tillgänglig för företagsgrupper och privata arrangemang eller provningar där vi anpassar tema, mat och dryck efter önskemål. Vi har eget cateringkök och ett eget eventbolag där vi arrangerar fester och evenemang för både privatkunder och företagskunder.