FINSTILT/Köpevillkor

Finstilt
 
Öppettider
Smakateljén håller öppet i samband med evenemang och provningar. Se kalendariet för mer information. Smakateljén är alltid bemannad minst en timme före provning. Övriga tider efter överenskommelse. Fullständiga serveringsrättigheter gäller mellan klockan 11.00-01.00. Det innebär att vi kan servera öl, vin & sprit.
 
Betalning
Vi accepterar alla typer av betalkort. Swish företag finns. Smakateljén är kontantfritt! Fakturering kan ordnas men ska vara överenskommet i samband med bokning. Vi behöver då fakturaunderlag med kontaktperson, fullständig adress och org.nr.
 
Provningarnas längd
Varierar beroende på provning. Vanligtvis mellan 1,5 h och 2 h om inget annat anges.
 
Presentkort
Presentkort i olika valörer köper du i vår webbshop. Giltighetstid ett år från utfärdandet. Om inte hela beloppet utnyttjas får innehavaren ett tillgodobelopp att använda vid senare tillfälle.
Har du redan ett presentkort? Då kan du inte boka här i webbshoppen. Maila oss istället på info@smakateljen.se så hjälper vi dig.
 
Antal gäster
Vi har plats för 24 sittande deltagare på öppna evenemang. För grupper och specialevenemang kan vi ta emot fler efter överenskommelse.
 
Avbokning
Anmälan och bokning till våra öppna provningar är bindande men vid ev. förhinder går det bra att överlämna platsen till någon annan. Vid frågor, förhinder eller förseningar – kontakta oss snarast
så gör vi vårt bästa för att hjälpa till och boka om till ett nytt tillfälle,
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet utanför vår kontroll. Vi följer i övrigt branschorganisationen Visitas avbokningsregler.
http://www.visita.se/mitt-foretag/lagstiftning/bokningsregler/

Prestigeprovningar och andra unika provningar ombokas ej. Det kan till exempel gälla en provning med utländskt besök.
 
Språk
Alla provningar hålls på svenska om inte annat anges. Vi kan även om så önskas, hålla provningar på engelska och spanska vilket då behöver göras upp i förväg.
 
Förtäring
All typ av mat kan ordnas men behöver beställas i förväg.
 
Praktisk information
Lokalen är helt rökfri.
Åldersgräns 18 år för att bli serverad alkohol.
Husdjur är tillåtna.
WiFi finns. Fråga personal på plats för inloggningsuppgifter.
 
Smakateljén drivs av:
Krogfront AB med org.nummer. 556517-7820.
Kocksgatan 1
116 24 Stockholm
Fredde Lindberg 070-541 38 99

Copyright Smakateljén