Medlem

Bli medlem i Smakateljén!
Smakateljéns medlemsklubb är för dig som är ständigt nyfiken på nya smaker. Dryckesprovningar i kombination med mat är hjärtat i verksamheten på Smakateljén. Varje vecka erbjuder vi olika provningsaktiviteter varav vissa är öppna endast för våra medlemmar, till exempel när vi får exklusivt besök från en producent, destillatör eller vinmakare.

Som medlem får du 25% rabatt på alla öppna provningar, dessutom medlemsförmåner vid hyra av lokalen om du vill abonnera oss för en kväll för ett privat sällskap eller ett företagsevenemang.


Måndagsklubben
Måndagar är vår medlemskväll! Med undantag av julveckorna och annandagar, samt mellan midsommar och skolstart ses vi nere i vår lounge varje måndag för de medlemmar som vill komma förbi, för en informell provning och lite tilltugg. Varje vecka har vi olika teman och provningsledare. Vi öppnar 18.00, provningen börjar vid 18.30 och tar 45 minuter till en timme. Vi bjuder på en enklare buffé med lite bröd, ostar och chark då många kommer direkt från arbetet, och baren är öppen till ca 21.00.

Måndagsklubbkvällen kostar endast 150 kr per medlem. Medlemmar kan även ta med sig gäster till Måndagsklubben, gäster betalar då 300 kr per person.
Föranmälan krävs, per telefon, e-mail eller SMS före 12.00 fredagen innan!
Max antal deltagare på Måndagsklubben är 24 personer – tänk på att anmäla dig i god tid.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en Måndagsklubb för omständigheter utanför vår kontroll eller vid för lågt deltagarantal

Medlemskapet kostar 1 500 kr och gäller ett år från utfärdandet. Varje vecka skickar vi ut ett medlems-SMS med kommande måndagsklubbar, aktiviteter och erbjudanden. Du får också vårt nyhetsbrev någon eller ett par gånger i månaden. Dessutom kan du läsa om kommande aktiviteter här på webben i
Kalendern eller i Butiken; eller på vår Facebook-sida.

Vi har många medlemmar som kommer regelbundet, det är alltid mycket trevlig stämning, det finns alltid någon att prata med och såklart alltid något gott att dricka!


Bli medlem här eller ge bort ett medlemskap i present – klicka här för att komma till webbshoppen.

Välkommen som medlem till oss!

Bli medlem idag!
Bli medlem idag!

Måndagsklubben:

Varje måndag har vi öppet hus för våra medlemmar. Då gör vi provningar med till exempel en av oss eller speciellt
inbjudna vinmakare, eller vad det nu handlar om, som guide eller provningsledare. Det kan vara olika teman med allt ifrån
mousserande vin till whisky eller något ännu mer udda. Upplägget meddelas alltid i veckan innan.
Provning med mingel för 150kr per medlem. Som medlem får man ta med sig gäster för 300kr per person på vår måndagsklubb.
Föranmälan sker per sms till vår mobiltelefon, 0708-50 55 99. Måndagsklubben har öppet mellan 18.00 och 21:00.