89 VinMarknad med VinAmbassadören (lördag 16/12)

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1596424
Antal:
”Ända sedan 2012 när jag grundade VinAmbassadören har fundamentet varit att belysa och marknadsföra kvalitetsviner från mindre hantverksproducenter för att visa upp nya och spännande kvalitetsviner som annars inte skulle hamna i rampljuset. En återkommande dröm som jag har haft sedan länge är att ha en egen vinmarknad där kvalitetsviner från de mera dolda sortimenten som beställningssortimentet och privatimporten kan presenteras under avslappnade förhållanden och som en gående avsmakning i en passande lokal. Denna dröm blir nu äntligen sann genom synenergin och det fruktsamma samarbetet mellan Smakateljén och VinAmbassadören då detta dryckescentrum med vinkällare är perfekt för ändamålet”.
Petri Kinnunen

Under vår VinMarknad kommer du som vinälskare få möjligheten att botanisera och smaka tio olika utvalda stilla - röda som vita - kvalitetsviner och därutöver ytterligare tre olika mousserande viner. Samtliga viner är noggrant utvalda. Till vinerna bjuds ett härligt buffébord med olika sorters tilltugg.

Provningarna håller alltid hög standard; är anpassade för alla oavsett kunskapsnivå och genomförs underhållande och prestigebefriat.
Vi hoppas ni vill följa med på en underbar VinMarknad och smaka på utvalda juveler inom vinvärlden. Hjärtligt välkomna!

Pris: 695kr per person
Dörrar 16:00, tillställningen beräknas sluta vid 19:00