13 Exklusiv Tequila & Mezcalprovning med Riedelglas & glasexpert! (onsdag den 3/10)

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1643776
Antal:
Finns i lager
EXKLUSIVT GÄSTSPEL DENNA TEQUILAKVÄLL! Sommelier och glasexpert Jane Sandström gästspelar och guidar oss glasets betydelse för dryckens doft och smak! Dessutom njuter vi tequila i Riedels officiella tequilaglas som du dessutom kan köpa med dig efter provningen till ett mycket förmånligt pris just denna kväll!

Vår populära tequilaprovning har erbjudits av certifierade Masters of Tequila sedan 2008 och inte en endaste deltagare har lämnat provningen utan att bli positivt överraskad!
Den tequila vi är vana att dricka är en “mixto” dvs tequila på minst 51 % agave; övriga 49 % utgörs oftast av olika sorters socker. Tequila 100 % Agave gör drinkarna spritsiga och friska och är en helt annan smakupplevelse! Prova olika sorters Tequila 100 % Agave som avec, till skaldjur, ost, charkuterier och choklad. Du kommer att bli överraskad av smaksensationen!

Under provningen kommer vi att gå igenom den mytomspunna historien bakom Tequilans uppkomst och spridning, berätta hur du bäst kombinerar Tequila med mat och visa prov på detta i en elegant komponerad avsmakningsmeny. Vi provar även två olika Mezcal, känd som "Tequilans fattiga kusin" som nu rönt ett ökat intresse.

I provningen ingår 1 cocktail, 3 olika Tequila 100 % agave och 2 olika Mezcal, samt lättare förtäring.

Pris: 695kr
Vi öppnar 18.00 och provningen börjar 18.30.
Medlemmar i Smakateljén har 25 % rabatt på alla provningar! Inte medlem? Läs mer och anmäl dig här!