Tequilaprovning

Tequila:
 
Keep Calm and drink more Tequila.
 
Vårens tequilaprovningar har utvecklats med nya produkter och dessutom flera sorters mezcal, och av allt intressantare kvaliteter. Kanske börjar det dra ihop sig till en egen Mezcalprovning…? Om så är fallet inleder vi som brukligt med ett gästspel i Smakateljéns måndagsklubb! I lördags fick vi även smaka en tequilalikör, som inte direkt var för nybörjare…
Nya produkter väntas in till hösten och då ska vi väl också förnya vår klassiska Margarita och se vad mer vi kan göra för gott…
 
Fler och fler nyfikna smakentusiaster, och tequilasupporters blir vi också! Att vara ambassadör för ett destillat, som jag är i egenskap av Master of Tequila, är inte alltid enkelt – det går inte att vinna alla. För de som vågar utmana gamla fördomar är belöningen dock alltid 100 % - hittills har INGEN lämnat våra tequilaprovningar oberörd! Alla som någon gång har deltagit i våra tequilaprovningar sedan 2008 har blivit positivt överraskade. Här är några av de kommentarer vi fått sedan i höstas:
 
”Katharina.  Tack för din eminenta ledning in i tequilans värld.  Jag är frälst. Stort tack!” //Christer
”Alla fördomar som bortblåsta efter denna tequilaprovning som hölls på Smakateljén av charmiga och kunniga Katharina! Drack min bästa Margarita EVER också, med frostad kant av lavasalt från Island. Riktig lyx! Vill du bli överraskad så är det just den här provningen du ska gå på!”
Gabrielle
”Otroligt givande provning! Gav en helt ny syn på tequila med dess olika stilar som skiljer sig totalt från varandra. De som säger att de inte tycker om denna dryck vet inte vad de pratar om.
Mer tequila åt folket!”
Christopher
"Idag är jag glad att jag utmanade min uppfattning om tequila då jag hade en novis smakupplevelse (inte så positiv med andra ord). Efter att ha varit på Tequila Mastern Katharinas provning fick jag en helt ny och fantastisk smakresa som vidgade mina vyer och som gör att jag gärna dricker ett glas fin lagrad tequila 100 % agave!"
Kerstin
 
Vår Tequilaprovning är för smaknjutare som vågar prova något nytt, och som vill överraska med oväntade inslag på julbordet, kräftskivan eller midsommarbuffén – det finns minst en Tequila för alla tillfällen! Vi återkommer med nya provningar efter sommaren – välkomna att utmana era smaksinnen då!
 
Katharina Huttner, The Cat Bar // i April 2017//Master of Tequila 2008 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln