Vinprovning – världen runt på sex viner. Tisdag 30/4

Pris:
495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1858170
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Välkommen till en jorden-runt resa i vinets tecken! Upplev klassiska vinregioner från Gamla Världen och Nya Världens Rising Stars, ta del av vintrender och snackisar.
Vi inleder med en uppdatering av vinets historia med underhållande fakta och startar sedan resan mellan olika druvor, klimat, regioner och världsdelar; lär oss känna igen typiska dofter och smaker från olika områden. Till detta bjuds ett en tilltuggstallrik med utvalda delikatesser. Du tränar din näsa, utökar din doft- och smakbank och blir en bättre inköpare och beslutsfattare kring vin och mat i kombination. Allt detta i en underhållande inramning – sex olika viner från lika många länder står på startlinjen. Följ med!
Provningsledare Andreas Vaple har, förutom sommelieryrket och rollen som källarmästare i Smakateljén, även bakgrund inom vinimport och har besökt flera av de vingårdar som presenteras under provningen. Det blir en personlig betraktelse som av tidigare deltagare varit oerhört uppskattad.
Provningen innefattar 6 olika klassiker från olika världsdelar samt en delikatesstallrik och förstås ett glas av något passande gott vid ankomst.